diumenge, 18 de maig del 2014

RESULTATS I FOTOGRAFIES DEL RAID

Hola companys i companyes  del  PCEE.
D'una banda  volem enviar un agraïment a tots els assistents a la formació EL RAID D'AVENTURA A L'ESCOLA, i a més felicitar-vos per l'ambient agradable, alegre i distés que es va crear durant aquests dies gràcies a vosaltres.
D'altra banda volem deixar clar qui som, ja que sembla que hi ha alguns dubtes.
Aquesta formació ha estat pensada, dissenyada i creada per en Nacho, Tomas i Carles. Nosaltres som formadors. I hem tingut la col·laboració indispensable d'en Gaspar Company.
L'hem posat en pràctica conjuntament amb l'empresa LAPICA, que és qui gestiona l'Alberg La Torra de Rialb. Ells es dediquen a organitzar tot tipus d'esdeveniments i activitats esportives en el medi natural.
Així doncs, entre ells i nosaltres hem intentat oferir una formació interessant, novedosa i que us pugui ajudar a construir noves propostes educatives per als vostres alumnes.
Esperem haver-ho aconseguit...
Moltes gràcies.
Aquí teniu el nostre contacte per si  el necessiteu :


Ah!, i us recordem a tots que a la pàgina Classificació, sota el full de càlcul de la Classificació final hi trobareu explicat  el sistema de puntuació de cadascuna de les proves d'aquest Raid.
També hem afegit un enllaç per poder veure totes les fotografies publicades a Instagram amb l'etiqueta #formació2014. Si voleu compartir més fotografies les podeu pujar a Picasa web i desprès ens feu arribar  l'enllaç perquè el puguem publicar al blog.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada